Sponzorji 2015

Spodaj si lahko ogledat vse tiste, ki so letošnje leto pripomogli k uspešni izvedbi dogodka 24 Hour Brdo Workout. Vsem naštetim se iskreno zahvaljujemo za podporo našemu dogodku, saj so v veliki meri pripomogli k organizaciji dogodka na višji ravni.
(Nekatere podpornike bomo na stran dodajal še naknadno)

king
Naša misija je strankam ponuditi odlično opremljen, urejen in čist fitnes po enkratno nizki ceni.
Enkraten pa je tudi naš odpiralni čas, saj lahko trenirate vsak dan od 6-24h. To velja tudi za vikende ter praznike.
Pridite in se prepričajte na lastne moči. Vsak ima namreč sprva možnost, da pri nas cel teden trenira povsem brezplačno in brez obveznosti preden se odloči.

Povezave
Spletna stran
Facebook

400dpiLogo
Najboljši burgerji v Kranju
Nahajamo se pri hotelu Creina, nasproti Globusa ob avtobusni postaji.
KRANJ, Koroška cesta 5

Povezave
Facebook

picanto
Preko 20 vrst pic, kruhki, testenine, rižote, solate … Vse to so dobrote Picerije Picanto, ki vam jih naši kuharji in picopeki pripravijo sveže, na vašo mizo pa pridejo še vroče in dišeče, da se jim težko uprete. Kvalitetne sestavine zagotavljajo našo vedno okusno hrane zaradi katere vam obljubimo, se boste še vrnili k nam. V gostilnici Picanto pa vam ponudimo tudi kulinarične dobrote po naročilu, dobro pa poskrbimo tudi za zaključene družbe do 45 ljudi. Ne verjamete? Preizkusite nas, kot so nas že številni in "nasvidenje" ne bo več le fraza.

Povezave:
Spletna stran
Facebook

mulček
Smo mlada ekipa polna znanja in izkušenj z otroki. Za vaše otroke ponujamo zanimiva športna varstva, tečaje plavanja in še mnogo več.

Povezave
Spletna stran
Facebook

ksk
Klub študentov Kranj (KŠK) je bil ustanovljen leta 1990, član Zveze ŠKIS pa je od leta 1994. KŠK je prostovoljno, samostojno, nepridobitno združenje študentov in dijakov z namenom povezovanja, izobraževanja, dvigovanja kulturne ravni in nudenja ugodnosti svojim članom – trenutno člani na Info točki Kluba študentov Kranj lahko izbirajo med velikim naborom različnih ugodnosti.

Študentsko dogajanje v klubski organizaciji sloni na štirih stebrih: resor za izobraževanje pripravlja poučne delavnice, tečaje, predavanja ter izlete in ekskurzije v neznano; resor za kulturo skrbi za ustvarjalne delavnice, zabavo in sprostitvene večere ob kulturnih dogodkih; resor za socialo in zdravstvo pomaga mladim mamicam in osvešča o boleznih; resor za šport pa z adrenalinskimi aktivnostmi, rekreacijo in turnirji vzpodbuja zdrav duh v zdravem telesu.

Klubsko in širše dogajanje na Gorenjskem beleži klubska fotografska sekcija, ki fotografije in video posnetke objavlja na ažuriranem portalu foto.ksk.si, poleg tega pa KŠK svojim članom omogoča večjo število možnih rekreacij. Med klubskimi dogodki je najodmevnejši festival Teden mladih, veliko pozornosti pa pritegnejo tudi neformalni informativni dan Študenti dijakom, mladim staršem prijazne Mlade mamice in sobotni Glasbeni tematski večeri. Klub študentov Kranj je med drugim tudi prvi študentski klub v Sloveniji pričel z akcijo ozaveščanja o nevarnostih klopnega meningoencefalitisa in delnim subvencioniranjem cepljenj. KŠK izdaja tudi klubsko glasilo Zapik, brezplačnik, ki ga gorenjski dijaki in študentje najdejo na srednjih šolah, fakulteti, v lokalu ali celo svojem nabiralniku.

Od oktobra 2013 je predsednikovanje zaupano Mihu Petranu, predstavništvo za odnose z javnostmi Anji Babič, finančno poslovanje kluba Mateju Šavsu, vodja resorja za izobraževanje je Tjaša Teropšič, vodja resorja za kulturo Miran Alijagić, vodja resorja za socialo in zdravstvo Petra Zupan, vodja resorja za šport pa Matjaž Vidmar. Poleg Upravnega odbora ima klub tudi tričlansko Nadzorno komisijo, tričlansko Disciplinsko komisijo ter tričlanski Dijaški odbor.

Povezave
Spletna stran
Facebook

ab videoprodukcija
Smo ekipa, ki vam lahko ponudi najboljše storitve na področju videoprodukcije, saj znanje nadgrajujemo z izkušnjami. Amon Bešić, inženir multimedijskih komunikacij, s svojo zanesljivostjo, natančnostjo in odločnostjo poskrbi, da se vaše ustvarjalne ideje in ideje ekipe A.B. izrazijo na najboljši možen način. Dinamična in prilagodljiva ekipa lahko zadovolji vsako vašo željo, od snemanja in montaže videospotov, prireditev, reklam, kratkih filmov in fotografiranja. Pripravljeni smo na vsak izziv, ne glede na razmere.

Povezave
Spletna stran
Facebook
Youtube

nutris
Prava izbira za ZDRAVO življenje!
www.nutrisslim.com

Povezave
Spletna stran
Facebook

cadez
Na Visokem pri Kranju se že več kot petindvajset let razvija zgodba o mesu, mesnih izdelkih in slastno pripravljenih jedeh. Mesarstvo Čadež ima tukaj svoje korenine.

Oče vsega tega prizadevanja je Anton Čadež, ki je leta 1987 začel razvijati sodobno mesarsko obrt. S ženo Marijo sta zasnovala najprej manjšo obrtno mesarsko delavnico, ki se je razvila v sodobno družinsko podjetje s 50 zaposlenimi, kjer družinsko tradicijo nadaljujeta sin Tomaž in hči Tonja.

Tu je postala kakovost osrednji motiv druženja z mesom in mesnimi izdelki. Iz te delavnice se je postopoma razvilo sodobno središče mesno predelovalnega prizadevanja, ki je postopoma razširilo svoje veje na šest lastnih mesnic in na preko 1000 velikih odjemalcev širom Slovenije, katere oskrbujemo z mesom vzrejenim na gorenjskih kmetijah in z mesninami iz lastne proizvodnje. Naša vse bolj aktivna dejavnost pa je tudi catering.

Povezave
Spletna stran

Merrell_Logo
V Merrellu verjamemo, da so aktivni ljudje navdih za kvalitetne izdelke. To prepričanje določa naše delo, krepi našo blagovno znamko, in potrjuje našo predanost snovanju izjemne obutve in oblačil. Predvsem pa nam zagotavlja boljše razumevanje tega, kaj pričakujete od kvalitetnih ˝outdoor˝ proizvodov.

Merrell prav tako verjame, da je tako profesionalce, kot tudi začetnike potrebno spodbujati, da gredo v naravo. In ko ste zunaj, vam zagotavljamo učinkovitost in obliko, ki vas žene naprej. Dlje. Hitreje. Udobneje. Konec koncev ste prav vi srce naše blagovne znamke in navdih našim izdelkom.
Menimo, da si to zasluži prav vsak Merrellov kupec.

Povezave
Spletna stran
Facebook

Tatto aftercare
Da bi ohranili tattoo lep celo življenje, je zelo pomembna prva nega po tetoviranju, ko je koža rdeča in razdražena. Za to poskrbi Tattoo Aftercare mazilo.

Mazilo Tattoo Aftercare je narejeno na podlagi Makra hladilnega mazila za dojenčke, katerega že 20 let poznamo v Sloveniji. Njegovo strukturo smo izboljšali s skrbno izbranimi učinkovinami, ki so posebej namenjene negi in zaščiti poškodovane kože po tetoviranju. Mazilo tako vaš tattoo varuje, neguje, blaži pekoč občutek na koži, ohrani intenzivnost barve tattoo-ja in koži vrača prožnost.
- dermatološko testirano
- brez alergenov
- slovenski proizvod
- ne vsebuje parfumov
- izvleček ognjiča v mandljevem olju
- vitamin A
- vitamin E

Povezave
Facebook

rendez vous
Kadar si zaželite sladkih dobrot, dobre kave, izbirati sladoled med 40-timi okusi, prebrati dnevno časopisje, revije ali se pogreti ob izvrstni vroči čokoladi se oglasite v kavarni-slaščičarni Rendez vous in Carniola v Kranju.

Povezave
Spletna stran
Facebook

carniola
Kadar si zaželite sladkih dobrot, dobre kave, izbirati sladoled med 40-timi okusi, prebrati dnevno časopisje, revije ali se pogreti ob izvrstni vroči čokoladi se oglasite v kavarni-slaščičarni Rendez vous in Carniola v Kranju.

Povezave
Spletna stran
Facebook

Email: tisknamajice@gmail.com
moj dom
Prodaja barv, lakov, orodja, lepil in ostalih materialov za obrtnike in domače mojstre.

Povezave
Spletna stran
Facebook

Povezave
Spletna stran
Facebook